PIET PATAT

PIET PATAT Lekker en snel!

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 43 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piet Patat. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2021 om 0:35 Patat was vrij slap en de pindasaus smaakte heel apart, alsof er anijs in zat? De bezorging ging ook heel raar, ik had voor 18:30 besteld en werd ineens om 17:40 gebeld dat mijn bezorging voor de deur stond. Heel vaag allemaal. Niet echt aan te raden..
24 jan 2021 om 2:08 Het eten was prima de bezorging duurde iets langer maar dat was niet erg. Ben over het algemeen heel tevreden over het geheel
22 jan 2021 om 21:53 Patat prima, hamburgers te hard gebakken
22 jan 2021 om 9:52 Snacks kwamen krokant en warm aan, heerlijk gegeten!
21 jan 2021 om 1:01 Bestelling werd snel bezorgd. Patat en kalfskroket was heerlijk
15 jan 2021 om 20:32 Saté was pik zwart en aan gebrand. Ze dachten met wat pindasaus erover heen zien ze het niet. 1 hap. En alles weg kunnen gooien.
10 jan 2021 om 0:30 Patat te zoutig en de saus ook niet aan te bevelen
29 dec 2020 om 23:14 Speklapje zo lang gebakken dat het bijna houtskool was. Pindasaus smakeloos met aangebrande klontjes. Patat slap vet en koud.
29 dec 2020 om 1:00 Patat en kip erg droog.
21 dec 2020 om 21:17 Ik heb geen bestelling ontvangen. Ik had wel betaald. Ze nemen telefoon ook niet op. Niet in gebruik wordt er gezegd. Belazerd dus! Ik heb klacht ingediend.
19 dec 2020 om 1:13 Echt heel snel bezorgd
17 dec 2020 om 13:58 Super snel bezorgd. Goed kwaliteit eten! Erg tevreden mee.